Profiel

Markest is opgericht in 2001 door Marianne van Kesteren en staat voor professionaliteit en kwaliteit.

Aanpak

De aanpak in coaching, trainingen en adviesgesprekken is praktisch, persoonlijk en doelgericht, met snel merkbaar resultaat. Markest geeft aanknopingspunten om de gewenste resultaten te behalen in een sfeer van vertrouwen, met respect voor de verwachtingen en het tempo van de gesprekspartner.

Wat ik je vandaag vertel ben je morgen vergeten.
Wat ik je vandaag laat zien weet je morgen nog.
Wat ik je vandaag laat voelen, vergeet je je hele leven niet.
[vrij naar Lao Tse]

Stijl

Ik geniet ervan om cliënten te begeleiden in hun ontwikkeling, bewustwording en groei. Ik leer en inspireer cliënten in hun kracht te staan en ieders talenten, kwaliteiten en mogelijkheden naar boven te halen en te benutten. Mijn stijl is direct en effectief, positief en soms confronterend, en altijd met humor, compassie en betrokkenheid. Met de opgedane inzichten en bewustwording is men snel in staat om met het geleerde in de praktijk aan de slag te gaan.

Kennis en ervaring

Naast lifecoach, bedrijfscoach, trainer, loopbaancoach en sparringpartner/adviseur op het gebied van Personeel, Organisatie en Management, ben ik onder meer gecertificeerd NLP Master Coach en HNLP Master Practitioner (American Board of Neuro- Linguistic Programming) en coach/therapeut Energetic Psychology.

Ik combineer mijn opgedane kennis en levenservaring met de ruim 20 jaar werkervaring in diverse functies in profit- en non-profit organisaties. Ik werkte onder andere 15 jaar in verschillende leidinggevende- en (HRM) staffuncties, en als trainer en coach voor professionals, potentials en management in de zakelijke dienstverlening.